AARHUS
GYMNASIUM

Seneste nyt om covid-19

Krav for test samt åbningstider for teststeder

Elever skal fortsat holde sig orienteret på Itslearning for mere information om, hvem der kan møde ind hvornår, samt regler for test. 

Der kan forekomme lokale nedlukninger alt efter hvordan smittetallene udvikler sig i de sogne vores afdelinger ligger i. Længere nede på siden kan man se, om der er lokale nedlukninger.

Alle elever og ansatte, som ønsker at blive testet på en af AARHUS TECH's adresser, skal på forhånd have downloadet appen Kviktest af Copenhagen Medical (App Store og Google Play) og oprettet en profil med sit sundhedskort og NemID.

Ansatte, elever og kursister, der møder fysisk frem på skolen, skal kunne fremvise en frisk COVID-19 test, der er maksimalt 72 timer gammel fra testtidspunktet, dog højst to om ugen. Det skal tilstræbes, at testene ligger med et passende interval f.eks. mindst 2 dages mellemrum. Både PCR- og kviktest er gyldige. Elever, der ikke kan fremvise test-svar får ulovligt fravær og skal forlade skolen.

Testtider og -steder

beredskabsplan kan du se hvor og hvornår, du kan teste (selvpodning på AARHUS TECH)
Vælg: "Corona" og herefter "Åbningstider for selvpodning"

Husk at downloade appen Kviktest af Copenhagen Medical (App Store og Google Play) og oprette en profil med dit sundhedskort og NemID, inden du besøger testcentret næste gang.

Passer tiderne dårligt i forhold til de dage man møder fysisk ind på skolen, kan man benytte sig af de teststeder regionen stiller til rådighed. I er også velkommen til at bruge teststeder på andre af vores adresser.