AARHUS
GYMNASIUM

Om AARHUS GYMNASIUM

AARHUS GYMNASIUM består af fire gymnasier, der med hver sin profil tilbyder unikke studiemiljøer og skarpe faglige profiler. Derfor ved vi også, at du hos os både finder huen og gymnasiet, der passer netop dig.

På tværs af gymnasierne fokuserer vi på faglig fordybelse, relationer og verden omkring os. Det er AARHUS GYMNASIUM’s blåstempling og din garanti for tre gode år.

Ja, i virkeligheden rækker vores fokus længere end dine tre år hos os. Gennem vores praksisnære undervisning og udviklende studiemiljø styrker vi både dine karrieremuligheder og din dannelse som menneske.

Man må brænde, før man tænder

Vores undervisere brænder for deres fag, og netop deres passion er gnisten, der tænder videbegæret hos vores elever. Vi garanterer altid høj faglighed og engagement, som smitter af på enhver.

Samtidig har vores undervisere blik for den enkelte elev. Så uanset hvor du placerer dig fagligt, planlægger vi undervisningen, så den også rammer dit niveau. Har du brug for ekstra støtte, står vores studievejledere klar, ligesom vores undervisere har ekstra udfordringer til de bogligt stærke. Vi lykkes først, når du lykkes.

Sæt dagsordenen

På AARHUS GYMNASIUM er du inviteret til at sidde med ved beslutningsbordet. Fra nye tiltag til tilbygninger; elevinddragelse er nøglen til en sammenhængende skole. I Tilst var eleverne med til at bestemme både form og indhold i den seneste tilbygning, mens Anna fra Aarhus C stablede en indsamling til fordel for kvinder i Somalia på benene. Vi inddrager eleverne og involverer os i deres liv og drømme.

Det store fællesskab - de mange muligheder

Samlet tilbyder AARHUS GYMNASIUM kommunens største udvalg af studieretninger, de største fester, de fleste elevudvalg og meget mere. Samtidig er vi en del af AARHUS TECH-familien, hvilket giver os adgang til en lang række toptunede værksteder, som vores undervisere kan benytte i undervisningen. På AARHUS GYMNASIUM bliver du del af det lokale fællesskab og medlem af den store familie.

Fritid og fest

Det er ikke kun fysik og filosofi, du kommer til at huske din gymnasietid for. Det er også fest og farver. På AARHUS GYMNASIUM har vi selvfølgelig sport, fredagscaféer, fester, koncerter, kunstneriske aktiviteter, galla, konkurrencer og studieture. Og det bedste ved det hele er: du oplever det sammen med dine nye venner.