AARHUS
GYMNASIUM

Skanderborg

 

Tag hånd om din fremtid

Når du vælger at gå på TEKNISK GYMNASIUM, Skanderborg, har du truffet et aktivt valg for dig selv og din fremtid. Gymnasiet er placeret på en campus med mange andre uddannelser, og hvor mere end 1.000 unge har deres daglige gang. Men de tætte venskaber får du blandt dine nye klassekammerater på TEKNISK GYMNASIUM, Skanderborg – på den måde får du energien fra det store fællesskab og finder nærhed i det lille. Sammen vil de to verdener forme dig, til det menneske du er og skal være resten af dit liv.

Det lille fællesskab giver plads til fordybelse, sociale fællesskaber på tværs af årgangene og en lang række af spændende aktiviteter, hvor du for alvor kan sætte dig selv og dine kompetencer i spil. 

For eksempel deltager vi i landsdækkende og internationale konkurrencer i fx programmering af satellitter, design, teknologi eller inden for medicinalindustrien. Vi har flere gange vundet nationale konkurrencer og deltaget i internationale finaler.

Vil du tæt på virkeligheden?

Vores undervisere er dygtige – rigtigt dygtige endda. Og så har de altid den ene fod solidt plantet i virkeligheden. Derfor skal du i undervisningen arbejde projekt- og problemorienteret. Fra idé til produkt tager vi fat i både lokale og globale problemstillinger. Af og til inviterer vi virkeligheden helt ind i klasseværelset, når et dommerpanel af erhvervsdrivende skal vurdere klassens produkter og løsningsforslag.

På TEKNISK GYMNASIUM, Skanderborg kan du ikke undgå at få virkelighed under neglene.

Gør dit bedste

Tryghed skaber tillid. Tillid skaber tolerance. Tolerance skaber tryghed. Disse tre sætninger er grundelementer i den verden, du bliver en del af hos os. Når de er på plads, kan vi trygt skrue op for forventninger til os selv og hinanden.

På TEKNISK GYMNASIUM, Skanderborg forventer vi, at du gør dit bedste. Det bliver du mest tilfreds med på den lange bane. Hos os drejer det sig sjældent om at være den bedste; så er vi nemlig mange, der ikke slår til. Det drejer sig om at gøre sit bedste, for så er vi rigtig mange, der får succes.

Kom og tag del i fællesskabet – sammen gør vi det stort.

Du finder TEKNISK GYMNASIUM, Skanderborg på Højvangens Torv 2, 8660 Skanderborg.

Rundvisning

På grund af Covid-19 kan vi ikke tilbyde rundvisninger i øjeblikket. Så snart det bliver muligt, vil du kunne booke en Covid-19 venlig rundvisning. Udfyld formular og vi kontakter dig, når det kan lade sig gøre. 

Vejledning

STX, HTX, HF, IB eller EUX. Har du også svært ved at vælge studie? Bare rolig, vores vejleder skal nok hjælpe dig. Klik ind på aarhusgym.dk/vejledning

Mød eleverne