AARHUS
GYMNASIUM

Tilst

 


Faglig og personlig udvikling gennem tryghed

Forestil dig en hverdag, hvor du træder ind ad døren, hilser på dine klassekammerater - på dansk, engelsk og muligvis andre sprog. Du hilser også på dine undervisere, rektor og kantinepersonalet. Vi hilser ikke på hinanden, fordi vi skal – men fordi vi har lyst. På AARHUS GYMNASIUM, Tilst bliver du nemlig del af et stærkt fællesskab, hvor den store styrke og fællesnævner er vores forskellighed.

Hos os rækker de gode relationer helt ind i undervisningen, og derfor vil du opleve en skoledag, hvor tryghed sætter dagsordenen i klasselokalet. Det giver plads og rum til både faglig og personlig udvikling. Igen og igen har vi vist, at vi er blandt landets bedste til at løfte elevernes faglige præstationer. Det er vi glade for. Æren tilskriver vi underviserne, der ser eleverne og udfolder deres potentiale. Dem er vi stolte af.

Globalt udsyn – lokalt engagement

Du skal vælge AARHUS GYMNASIUM, Tilst, hvis du vil være en del af Aarhus’ stærkeste internationale gymnasiemiljø. Fordi vi tilbyder den internationale studentereksamen, IB, og skolen tiltrækker elever med mange forskellige kulturelle baggrunde, har vi en dynamisk elevsammensætning. Dét udvider din horisont – både menneskeligt og kulturelt. Netop fordi vi er en sammensat flok, er der også plads til dig.

På AARHUS GYMANSIUM, Tilst bliver du en del af et forpligtende fællesskab. Du forpligter dig ikke bare på dig selv og din sidemand i klassen. Hos os bliver du del af et aktivt og engageret studiemiljø, der med lokale aktiviteter støtter op om bydelen og lokale initiativer. Derfor er AARHUS GYMNASIUM, Tilst meget mere end et gymnasium – vi tilbyder et horisontudviklende miljø, der forbereder dig på en verden i forandring.

Investér dig selv

Det kræver en stor indsats at gennemføre en af vores ungdomsuddannelser. Det koster både sved og mange timer ved bøgerne at bestå. Men du skal også vide, at du aldrig er alene.  Både dine klassekammerater og undervisere står klar til at hjælpe dig.

Vi forventer ikke, at du får de bedste resultater – men vi forventer, at du gør dit bedste.

Du finder AARHUS GYMNASIUM, Tilst på Kileparken 25, 8381 Tilst.

Rundvisning

På grund af Covid-19 kan vi ikke tilbyde rundvisninger i øjeblikket. Så snart det bliver muligt, vil du kunne booke en Covid-19 venlig rundvisning. Udfyld formular og vi kontakter dig, når det kan lade sig gøre. 

Vejledning

STX, HTX, HF, IB eller EUX. Har du også svært ved at vælge studie? Bare rolig, vores vejleder skal nok hjælpe dig. Klik ind på aarhusgym.dk/vejledning