AARHUS
GYMNASIUM

Aarhus C

 

Højt til loftet

Der er højt til loftet i den gamle tekstilfabrik, som i dag rummer AARHUS GYMNASIUM, Aarhus C. Både gange, klasseværelser og fællesarealer har plads til store tanker og armbevægelser. Det rå og industrielle look skaber inspirerende rammer, som du hurtigt gør til dine. For hos os er der plads til alle.

Der er nemlig højt til loftet i mere end én forstand. Hos os bliver du del af et fællesskab, der krydser årgange, uddannelser og studieretninger. Vores elever engagerer sig ikke bare i det boglige. De engagerer sig i hinanden og i skolens mange udvalg. Her opstår fællesskabet. Her opstår skolens særlige ånd.

Få indsigt i dig selv og udsyn til verden

På AARHUS GYMNASIUM, Aarhus C bliver du en del af et nysgerrigt og inkluderende fællesskab. Du er inviteret helt ind i maskinrummet. På den måde sætter du og dine venner retning på skolen i tæt samarbejde med vores undervisere. Sådan opstod et tæt partnerskab med en pigeskole i Sierra Leone, som elever fra AARHUS GYMNASIUM, Aarhus C hvert år besøger.

Vi inddrager ikke dig og dine kammerater for sjov – vi ved nemlig, at dit engagement betaler sig. Når du investerer dig selv, lærer du mest; for det giver udsyn til verden og indblik i dig selv. Du lærer at udfordre dine studiekammerater og dig selv i undervisningen, som vi ofte flytter ud i byrummet omkring skolen.

Vores studiemiljø ånder og lever nemlig i Aarhus midtby. Hos os bliver du en del af hverdags-rabalderen på strøget og roen i Den Gamle By.

Aarhus’ moderne gymnasium

På AARHUS GYMNASIUM, Aarhus C indtænker vi it, teknologi og digitale redskaber i alle fag – kort fortalt bruger vi alle de redskaber vi har til rådighed, når det giver mening, og de bidrager til din og dine klassekammeraters læring.

Med en fod solidt plantet i de nyeste teorier og metoder, besvarer vi sammen faglige problemstillinger på højt niveau. Ofte vil du opleve, at vi kaster os over spørgsmål, som er knyttet til den store verden, og som måske endnu mangler svar – vi kalder dette for skolens pionerånd. Dén bliver du, som elev hos os, en aktiv del af.

Parallelt med vores pionerånd stortrives de faglige traditioner. Når kunst, kultur og kreativitet fylder i skoleskemaet, kigger vi også bagud – det er forudsætningen for at kigge frem. Det er din garanti for en dynamisk hverdag, der både rimer på Steen Steensen Blicher og nanoteknologi.

Du finder AARHUS GYMNASIUM, Aarhus C på Dollerupvej 2, 8000 Aarhus C

Rundvisning

På grund af Covid-19 kan vi ikke tilbyde rundvisninger i øjeblikket. Så snart det bliver muligt, vil du kunne booke en Covid-19 venlig rundvisning. Udfyld formular og vi kontakter dig, når det kan lade sig gøre. 

Vejledning

STX, HTX, HF, IB eller EUX. Har du også svært ved at vælge studie? Bare rolig, vores vejleder skal nok hjælpe dig. Klik ind på aarhusgym.dk/vejledning