AARHUS
GYMNASIUM

Viby

 

Et lille fællesskab med stort sammenhold

På AARHUS GYMNASIUM, Viby bliver du en del af fællesskabet. Det kan simpelthen ikke undgås. Skolens størrelse giver plads til det store og forpligtende sammenhold, hvor vi møder hinanden både nysgerrigt og åbent.

En grundlæggende autenticitet og en solid forankring i gode relationer skaber grobunden for den gejst, som bærer dagligdagen; en dagligdag, som handler om frihed og rum til faglig udvikling, selvstændighed og kritisk tænkning. Netop her tager den faglige og personlige udvikling fart. 

Store ambitioner

Du skal vide, at vores undervisere er ambitiøse – også på dine vegne. Derfor vil du opleve undervisere, der investerer sig selv i dig og din læring. Vi oplever, at det bedste undervisningsmiljø opstår, netop når du og din underviser kender hinanden for mere end formler og bøjninger. Derfor sætter professionalisme, ambitioner og menneskelighed dagsordenen i klasselokalet.

Vores undervisere brænder for din udvikling. De vil så gerne have, at du indfrier dit potentiale til det fulde. I klasseværelset skinner vores ambitioner igennem på flere måder. Her finder du professionelt udstyr på de fleste hylder. På AARHUS GYMNASIUM, Viby behøver du ikke nøjes.

Naturligt engagement

På AARHUS GYMNASIUM, Viby tænker vi ikke i mennesketyper men mennesker. Skolen er gennemsyret af en livsbekræftende mangfoldighed, som giver dig grobund for at skabe nye perspektiver på verden og udvide din horisont.   

Placering i midtbyen

Du har din hverdag i Viby, men med letbanen er du på bare ti minutter i Aarhus C. Ja, både letbanen og et hav af busruter slår vejen forbi AARHUS GYMNASIUM, Viby, når de bevæger sig fra øst til vest og nord til syd. Derfor får du hos os en perfekt vekselvirkning mellem landlig idyl, grønne områder og bylivet i city; vi bruger nemlig alle muligheder.

Du finder AARHUS GYMNASIUM, Viby på Hasselager Allé 10, 8260 Viby J.

Rundvisning

På grund af Covid-19 kan vi ikke tilbyde rundvisninger i øjeblikket. Så snart det bliver muligt, vil du kunne booke en Covid-19 venlig rundvisning. Udfyld formular og vi kontakter dig, når det kan lade sig gøre. 

Vejledning

STX, HTX, HF, IB eller EUX. Har du også svært ved at vælge studie? Bare rolig, vores vejleder skal nok hjælpe dig. Klik ind på aarhusgym.dk/vejledning